1 . Contact!
De eerste stap is om met elkaar in contact te komen. Dat kunnen jullie het beste doen door de contactpagina te bezoeken. Ik zal jullie dan benaderen voor stap twee.

2 . Beschikbaarheid checken
Het is belangrijk om zeker te weten dat de trouwdatum nog beschikbaar is. Zo ja, dan lijkt het me leuk om een keer bij jullie langs te komen om het een en ander door te spreken.

3 . Kennismakingsgesprek
Graag ontmoet ik jullie, geheel vrijblijvend, in levenden lijve. Het is belangrijk dat er een klik is. Ook bespreken we natuurlijk de verwachtingen en wensen.

4 . Draaiboek doornemen
Om altijd op het juiste moment op de juiste plaats te zijn nemen we kort voor de bruiloft het draaiboek nog even door. In dit gesprek lopen we door de dagplanning heen zodat niets gemist wordt. Dit kan telefonisch.

5 . Jullie feestdag
Op de dag zelf ben ik op de door jullie aangegeven tijden aanwezig. Ik probeer zo onopvallend mogelijk te mengen met de andere gasten. Daarbij film ik al de belangrijke momenten, maar heb ook oog voor de kleine details en jullie vrienden en familie.

6 . De montage
Om tot een mooie aftermovie te komen gaat er veel tijd zitten in het bewerken en monteren. Door te spelen met de beelden en de kleuren, het geluid en de muziek creëer ik een passend eindresultaat.

7 . Correctieronde
Als de trouwclip zo goed als af is zal ik  die toesturen. Voel je vrij om daar nog vragen en opmerkingen bij te hebben. Ik hoor graag jullie mening voordat we samen besluiten dat de film helemaal klaar is.

8 . Klaar!
Jullie krijgen een USB-stick met de film erop, een download-en een Vimeo-link om de video online met familie en vrienden te kunnen delen! En hopelijk kunnen jullie er nog jaren van genieten.