Floor-save-for-web

Hi! Ik ben Floor. Oprichter en videograaf van Sticky Moon. De afgelopen jaren heb ik, mede dankzij mijn opleiding aan de kunstacademie, een liefde voor beeld en video ontwikkeld. De schoonheid van het alledaagse en soms het onvolmaakte, het bijzondere van kleine details en vooral een luchtige weergave van de leuke momenten uit het leven. Want, het leven is veel te belangrijk om té serieus te nemen! Mijn bruiloft video’s zijn hier mijn uitingen van.

Sticky Moon is ontstaan uit mijn fascinatie voor het vertellen van mooie verhalen met beeld en geluid. In elke bruiloft zit zo’n verhaal. Het is een feest waar je ziet, waar het in het het leven écht om draait. Namelijk familie, vrienden en niet te vergeten liefde!
Het is voor mij een uitdaging om de sfeer van de dag te vangen in een film. De highlights zijn uiteraard belangrijk, maar ook de kleine gebeurtenissen. Momenten waarvan je in eerste instantie wellicht denkt: “Waarom filmt ze dat?!”, zijn belangrijk om tot een compleet verhaal te komen. Om dit voor elkaar te krijgen, meng ik me zoveel mogelijk onder de gasten en ben zo onopvallend mogelijk.

SPEELS

Geen langdradige opnamen, maar een vlotte weergave vol kleur en afwisseling. Jullie krijgen een dynamische film met een vrolijk karakter. Het doel is dat de hele film met een lach bekeken wordt.

ORIGINEEL

Elke film is uniek. Ik vind het leuk om continu nieuwe dingen te proberen, en altijd met een ‘Sticky Moon-sausje’. Afwijken van de standaard en buiten de vanzelfsprekende kaders gaan vind ik daarbij belangrijk. Kortom, anders dan anders!

PUUR

Ik wil de dag laten zien zoals het echt was. Zo kun je de dag keer op keer opnieuw beleven. Dat betekent een ongedwongen, spontane vastlegging waar niets in scène is gezet. Romantisch, maar zeker niet geromantiseerd of zoetsappig.